Appelvulling

Op zoek naar een heerlijke appelvulling voor je appelflappen of appelcarre’s? BakkersBaas helpt je bij het maken van een lekkere appelvulling. Uiteraard kun jij deze zelf naar eigen smaak aanpassen. Misschien wil je wat meer rozijnen toevoegen of juist een iets mindere kaneelsmaak hebben. Dit is allemaal geen probleem. Mocht je geen koud bindmiddel in huis hebben dan kun je ook gewoon instant roompoeder gebruiken. Dit is dat poeder waarmee je heel snel wat geleroom kunt maken (koud water + poeder).

Grondstoffen Gram
Gehakte appels 750
Gewelde rozijn 160
Basterdsuiker 80
Citroenrasp 30
Koud bindmiddel 12
Kaneel 8

Werkwijze:

  • Schil je appels en maak hier mooie kleine blokjes van.
  • Citroenrasp even goed mengen met de gewelde rozijnen.
  • Dit toevoegen aan je appelblokjes.
  • De basterdsuiker mengen met het bindmiddel en kaneel.
  • Hierna aan je appels toevoegen.
  • Je appelvulling is klaar voor gebruik.




LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here