In oktober zal het eerste Bakfestival plaatsvinden

Eind oktober zal in Maastricht het Bakfestival plaatsvinden. Bezoekers kunnen hier deelnemen aan allerlei demonstraties, workshops en masterclasses. Uiteraard kan er ook van alles geproefd worden tijdens het Bakfestival. Hidde de Brabander (bekend van 24Kitchen) en Edwin Klaasen (oprichter van Desemenzo) hebben zich als ambassadeur aan het evenement verbonden.

Zowel Edwin Klaasen als Hidde de Brabander twijfelde geen moment toen ze gevraagd werden om ambassadeur te worden. Allebei hebben zij kennisoverdracht als missie en zijn ze actief als columnist, schrijver van boeken, gastdocent bij verschillende opleidingen en in het geven van workshops. Als ambassadeur adviseren zij de organisatie over de programmering en helpen zij om de masterclasses, workshops en andere onderdelen verder te ontwikkelen. Concept director Evelien Bouten: “We zijn enorm trots en blij dat Edwin en Hidde zo enthousiast zijn over dit evenement. Zij gaan met ons het concept verder perfectioneren en meedenken over de invulling van het programma. Samen met deze experts gaan we de crème de la crème naar Maastricht halen en zorgen voor een geweldige line-up. En natuurlijk zijn Edwin en Hidde zelf ook drie dagen actief tijdens de vele demo’s en workshops.”

Bakfestival is een co-productie van MECC Maastricht en EvelienWerkt! De keuze voor Maastricht als locatie van Bakfestival was niet voor niets, aldus Evelien: “Maastricht profileert zich als dé bak- en vlaaistad van Nederland en bovendien ligt de stad dichtbij België en Duitsland, waar onze doelgroep zich ook bevindt. Na een aantal goede gesprekken met Rob van de Wiel en Frank Mimpen van MECC Maastricht hebben wij afgelopen november definitief besloten dat het MECC de perfecte locatie is voor Bakfestival.”

Bakfestival vindt plaats van vrijdag 27 t/m zondag 29 oktober 2017. Kaartjes zijn vanaf medio mei te kopen via de website www.bakfestival.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here