Robèrt van Beckhoven bij AH

Robèrt van Beckhoven spijkert behoorlijk aan de weg. Hij is te zien in Heel Holland Bakt en heeft tegenwoordig ook zijn eigen programma genaamd “Brood”. Hier start hij een zoektocht naar verhalen, geheimen en achtergronden van brood. Binnenkort zijn er een aantal producten van deze bekende Nederlander verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Robèrt is de enige bakker in Nederland die zich Meester Patissier én Meester Boulanger mag noemen. Hij lanceert negen exclusieve bakmixen die vanaf week 7 in de Albert Heijn moeten liggen. Onder deze bakmixen is o.a. een mix te vinden waardoor klanten van de Albert Heijn zelf thuis een heerlijk ambachtelijk brood kunnen bakken.

Om het nog makkelijker te maken zal bij iedere bakmix een duidelijke receptuur te vinden zijn. Voor een instructievideo kunnen de mensen straks terecht op een speciale website. Het wordt de klant op deze manier wel heel gemakkelijk gemaakt. De serie “Brood” is te volgen bij de NPO1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here