Hollandse korst

Wanneer jezelf korst- of bladerdeeg kan maken zal je dit uiteindelijk een hoop geld besparen. Ook kun je altijd een stuk bladerdeeg maken (mits je de grondstoffen hebt), ook wanneer de winkels gesloten zijn. Daarnaast zal het korstdeeg dat jij nu zelf maakt ook nog eens veel beter smaken. De receptuur is natuurlijk op de website van BakkersBaas te vinden. Wij raden ook aan om in ieder geval boter te gebruiken i.p.v. margarine, dit zal zorgen voor een veel fijnere smaak. Hieronder de receptuur voor Hollandse korst. De werkwijze om het korstdeeg te maken kun je onder de tabel vinden.

Grondstoffen Gram
Korstbloem 500
Korstboter of korstmargarine 450
Water 260 – 280
Zout 5 (alleen bij het gebruik van margarine)

Werkwijze: Hollandse korst
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here