André van Duin presenteert komend seizoen weer Heel Holland Bakt

Ook het nieuwe seizoen van het televisieprogramma Heel Holland Bakt zal worden gepresenteerd door André van Duin. Martine Bijl, het vaste gezicht van het populaire MAX-programma, is nog steeds herstellende van een hersenbloeding.

In een verklaring heeft Martine Bijl het volgende te zeggen: “Zestien lange, inspannende opnamedagen kan ik nog niet aan”. Ook André van Duin vindt het bijzonder jammer dat Martine Bijl nog niet terug kan keren. “In de hoop dat zij door deze verlenging van haar herstel weer helemaal de oude zal worden, zal ik Martine graag nog een seizoen vervangen.”

De nieuwe serie van Heel Holland Bakt wordt dit najaar uitgezonden op NPO1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here