Eerste honderd bezoekers Dunkin’ Donuts een jaar lang gratis donuts

Het was al een tijdje bekend dat Dunkin’ Donuts naar Nederland zou komen, dit zal gaan gebeuren op 23 maart. Amsterdam heeft deze primeur. Dunkin’ Donuts assortiment bestaat uit verschillende versgebakken donuts, bagels, muffins en croissants. Er zijn voor Nederland exclusief een aantal nieuwe donuts aan het assortiment toegevoegd.

Op dit moment kun je via deze pagina ook stemmen op een smaak voor een andere nieuwe donut. Het gaat om de volgende smaken; stroopwafel, bokkenpootje, speculaas, bitterkoekje en kletskop. Op 23 maart zal in Amsterdam de eerste Dunkin’ Donuts zijn deuren openen. De eerste 100 bezoekers krijgen zelfs een jaar lang gratis donuts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here