Nieuwe variant op het worstenbroodje

Aspergekwekerij Verhoeven uit Cromvoirt heeft samen met Remco Beekman van bakkerij Brabantsche Worstenbroodjes een nieuwe variant bedacht op het traditionele worstenbroodje. Ze hebben samen een worstenbroodje met asperge ontwikkeld. Rembo Beekman startte in 2014 een kleine bakkerij in een winkelcentrum in Den Bosch. Dit was vooral een uit de hand gelopen hobby. Inmiddels heeft hij ook een andere bakkerij overgenomen en maar liefst 22 werknemers in dienst.

Voor de ontwikkeling van het aspergeworstenbroodje nam hij contact op met aspergekwekerij Verhoeven in Cromvoirt. “Ik ben dol op de smaak van het witte goud”, vertelt Beekman. “Die wilde ik graag combineren met het gekruide gehakt van ons worstenbrood”. Beekman heeft ook het aspergekookvocht gebruikt om zijn deeg te bereiden, dit om de aspergesmaak te optimaliseren.

Op de website van Omroep Brabant kun je ook een fragment bekijken waar het aspergeworstenbroodje wordt besproken. De aspergeworstenbroodjes zijn tot aan het einde van het aspergeseizoen te koop bij de bakkerijen van Brabantsche Worstenbroodjes in Den Bosch en Vught, enkele aspergekwekerijen in de omgeving van Breda, Tilburg en Eindhoven en via de webshop van Keilekker.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here