De website BakkersBaas.nl is vanaf vandaag online. BakkersBaas is een platform voor bakkers(leerlingen) en thuisbakkers. We brengen je al het nieuws omtrent de bakkerij en helpen je graag bij het maken van iets lekkers. Dit doen we aan de hand van recepten, werkwijzen en instructievideo’s.

De website zal langzaamaan steeds voller komen te staan met allerlei recepturen vanuit de bakkerij. Ook moeten er uiteindelijk duidelijke instructievideo’s op onze website en bijbehorend YouTube-kanaal verschijnen. Er waren al enkele video’s opgenomen maar we waren niet tevreden over de geluidskwaliteit. Vandaar dat er nu een externe microfoon is aangeschaft en tevens ook een nieuwe camera. Deze gaan dus opnieuw worden gefilmd en moeten daarna ook nog worden gemonteerd. Dit zal dan ook nog wel even duren!

Tot nu toe moeten jullie bezoekers het voorlopig even doen met recepturen en enkele werkwijzen. Deze worden wel de komende tijd steeds verder aangevuld. Ook heeft onze website een forum waar gezellig gediscussieerd kan worden over allerlei zaken. Registreren is hiervoor wel noodzakelijk. Volg ons ook via Facebook om nog beter op de hoogte blijven van BakkersBaas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here