Heel Holland Bakt-winnares proeft taarten in verpleeghuis

De eerste keer een taart bakken en decoreren voor iemand anders is altijd wel een beetje spannend. Vooral de thuisbakkers zullen dit aan het begin van hun hobby hebben ervaren. In het Haagse verpleeghuis WZH Sammersbrug werd gisteren een taartenbakwedstrijd georganiseerd en niemand minder dan de winnares van Heel Holland Bakt kwam de taarten beoordelen. Dit maakt het natuurlijk nog eens extra spannend.

Annemarie Pronk die afgelopen jaar Heel Holland Bakt won, kwam langs ter eren van het twaalfenhalf- jarig bestaan van het verpleeghuis. Ze moest dan ook een flink aantal taarten proeven. Uiteindelijk won de zonnetje-in-huis-taart de taartenbakwedstrijd. ‘Letterlijk fris en fruitig tegelijk. Heel erg lekker,’ was het juryoordeel van Pronk. Het team dat deze taart had gemaakt werd persoonlijk gefeliciteerd en kreeg het bakboek van Annemarie Pronk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here