BakkersBaas kijktips #3

Net als vorige week komt BakkersBaas weer met enkele kijktips tijdens de Foodweken op de NPO3. Vorig jaar was dit namelijk een groot succes voor de televisiezender van de Nederlandse Publiek Omroep. We geven alleen een kijktip als een bepaald programma in onze ogen iets direct of indirect te maken heeft met de bakkerij. De gehele programmering is via deze link te bekijken. Natuurlijk kun je ook de gids op de website van de NPO gebruiken.

Kijktips: woensdag 17 mei

In Broodje Gezond is vanavond het onderwerp; E-nummers. De een mijdt ze als de pest, de ander maalt er niet om. Broodje Gezond duikt in de wondere wereld van de E-nummers en zoekt antwoord op de vraag: zijn ze nu slecht voor je of niet? Broodje Gezond, woensdag 17 mei om 21.05 uur op NPO 3.

In The Food Detectives gaat het vanavond o.a. over kunstmatig gezoete dranken. Een nieuw onderzoek dat laat zien dat het drinken van kunstmatig gezoete dranken mensen mogelijk aanzet meer te eten. Professor Alice Roberts onderzoekt de chemische stof die dit probleem veroorzaakt en stelt vragen over het eten van vlees. Ook worden onderstaande onderwerpen in het programma behandeld.

Chef-kok Tom Kerridge is in Glasgow en Bracknell om perfecte Yorkshire pudding en risotto te maken. Supermarkten bieden steeds meer eigen merkproducten. Is het de moeite waard te betalen voor een A merk of zijn geld besparende eigen merkproducten net zo goed voor onze gezondheid en onze smaakpapillen? Journalist Sean Fletcher doet een steekproef met mayonaise. The Food Detectives: woensdag 17 mei om 22.35 uur op NPO 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here