Cyperpesters krijgen koekje van eigen deeg

Grappig en tevens fantastisch nieuws vandaag. Cyperpesters krijgen een koekje van eigen deeg. Pesten op het internet is met de groei van social media een groot probleem waar veel jongeren én volwassenen mee te maken krijgen. De New Yorkse Kat Thek had genoeg van dit gepest en bedacht een idee om deze pesters mogelijk tot inkeer te brengen. Dit wil ze voor elkaar krijgen met taart.

Kat Thek

Deze mevrouw is copywriter van beroep en zit dus het grootste deel van haar dag achter de computer. Daar kwam ze veel vervelende pesterijen tegen in de vorm van scheldpartijen en zelfs doodsbedreigingen. Dit deed haar beslissen om haar eigen kleine taartenbedrijfje te starten. Via Troll Cakes kun je een taart bestellen en deze laten bezorgen bij de “internetheld”. Op de taart wordt met glazuur de lelijke opmerking van de pester geschreven, tevens wordt er een kopie van de reactie op social media aan de doos van de taart toegevoegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here