Jumbo en La Place openen eerste Foodmarkt City

Supermarkt Jumbo en restaurantketen La Place openen dinsdag in het hartje van Groningen hun eerste gezamenlijke Foodmarkt City. Het gaat om een klein winkeltje volgens een nieuw concept. De komende maanden moeten er in andere steden ook van deze winkels volgen. Volgens Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Innovatie en Formule van Jumbo kun je er boodschappen doen, vers bereid eten meenemen of daar lekker opeten.

La Place

La Place is vorige jaar door supermarktketen Jumbo overgenomen. Door deze overname kan de supermarktketen razendsnel een plekje vinden in de horeca. Dat is goed nieuws voor de supermarktketen, omdat in de horeca veel hogere marges gelden dan in de supermarkt. Jumbo is blij met de samenwerking, La Place weet als geen ander hoe je op weinig vierkante meters zoveel mogelijk kunt maken en verkopen. Daarbij komt ook, dat mensen in de stad dol zijn op eten dat voor hun neus wordt klaargemaakt. Ook zijn er in de schappen van Jumbo steeds meer La Place-producten te vinden, zoals koffie en Brabantse worstenbroodjes.

De directeur van La Place is ook dolgelukkig met de overname door het Brabantse familiebedrijf, zegt hij vandaag in een interview met het Algemeen Dagblad. “La Place was winstgevend. Wij verdienden het geld voor de groep maar kregen niks terug om in te investeren,’’ verklaart hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here