BakkersBaas kijktips #5

Ook al is het vandaag geen weer om binnen achter de televisie te gaan zitten, hebben we toch een aantal kijktips voor onze bezoekers. Zoals al eerder vermeld staat de NPO 3 al enkele weken in het teken van de Foodweken. Twee dagen in de week kun je op deze zender allerlei programma’s kijken die in het teken staan van eten.

Kijktips: woensdag 24 mei

In Broodje Gezond is vanavond het onderwerp; chocolade. Het is verslavend lekker, je wordt er gelukkig van, het is goed voor je hart. broodje Gezond zoekt antwoord op de vraag of chocola nu echt goed voor je is of dat het enkel een fabeltje is waar we heel graag in willen geloven. Broodje Gezond, woensdag 24 mei om 21.10 uur op NPO 3.

In The Food Detectives gaat het vanavond o.a. over eten in een andere omgeving. Professor Alice Roberts, chef-kok Tom Kerridge, en journalist Sean Fletcher willen de kookkunst, de gezondheid en het banksaldo van de kijker verbeteren door enkele feiten over ons voedsel aan de orde te stellen.

Smaakt eten en drinken anders wanneer je in een andere omgeving bent? Professor Alice Roberts laat zien dat bij een etentje de muziek, de verlichting en zelfs de vorm van de borden de smaak beïnvloedt. The Food Detectives: woensdag 24 mei om 22.40 uur op NPO 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here