BakkersBaas kijktips #6

Vandaag op BakkersBaas weer een tweetal kijktips die zeker het kijken waard zijn. De NPO3 staat nog steeds in het teken van de Foodweken. De woensdag en donderdag staat al enkele weken in het teken van een aantal bekende programma’s zoals de Keuringsdienst van Waarde en Broodje Gezond. In Broodje Gezond wordt vanavond zout behandeld. Zout is één van de goedkoopste grondstoffen die je nodig hebt tijdens het bakken van allerlei lekkernijen. In allerlei voedingsmiddelen speelt zout een belangrijke rol. Heel vaak alleen maar als smaakstof, maar ook als conserveermiddel kan het gebruikt worden. In het programma Keuringsdienst van Waarde wordt vanavond yoghurt besproken. Een product dat niet met grote regelmaat wordt gebruikt in de bakkerij maar zeker het kijken waard is.

Kijktips: woensdag 31 mei

In Broodje Gezond is vanavond het onderwerp; zout. Zout, je hebt het nodig maar teveel is slecht voor je. Dat weten we allemaal en toch blijven we het maar eten. Hoe kan dat ? Marlijn Weerdenburg en Ersin Kiris zoeken uit welke rol de industrie hierin speelt, hoe gevaarlijk zout nu echt is en wat het met je psyche doet als je een tijdje zoutloos door het leven gaat. In Broodje Gezond spreken we voor- en tegenstanders en ondervinden we aan den lijven of een zoutloos leven nog wel een leven is. Broodje Gezond, woensdag 31 mei om 21.10 uur op NPO 3. Keuringsdienst van Waarde, woensdag 31 mei om 20.00 uur op NPO 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here