Californische pruimen in glutenvrij brood

Er is een glutenvrij brood ontwikkelt waarin Californische gedroogde pruimen zijn verwerkt. Dit brood is ontwikkelt door J.O. Sims en Country Style Foods voor de Britse retailketen Sainsbury’s. Deze ontwikkeling past perfect binnen de huidige trends voor gezonde voeding. Er wordt van de Californische gedroogde pruimen een puree gemaakt, deze wordt toegevoegd om de kleur en textuur van het Seeded Farmhouse glutenvrije brood uit de Free From-lijn van Sainsbury’s te verbeteren.

Enorm potentieel

De marketingdirectrice van de Europese tak van California Prunes meldt dat het bedrijf zich blijft inzetten om de Californische gedroogde pruimen zo goed mogelijk te promoten. Volgens deze mevrouw blijf het product bij uitstek geschikt voor de bakkerijsector. Toch richten ze zich ook op topkoks, chocolatiers en voedselproducenten die belangstelling hebben voor pure en gezonde ingrediënten zodat ons product een meer hedendaags imago krijgt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here