Turkse bakker koopt vier winkels van Ammerlaan

Echte Bakker Ammerlaan uit Sassenheim werd in mei failliet verklaard. De eigenaar had ondertussen al zeven winkels verkocht. En nu zijn de vier overgebleven winkels van Ammerlaan door de Turkse bakker Ak-Al uit Leiden gekocht. Vorige week donderdag zijn de koopcontracten voor de filialen in Roelofarendsveen, Oude Wetering, Hillegom en Lisserbroek getekend.

Wat betekent dit voor bestaande klanten?

Volgens de nieuwe eigenaar Rabi Said zal er weinig veranderen. ‘We houden het zoals de klanten het gewend waren.’ Ook wil hij dat de naam van de winkels hetzelfde blijft. ‘Dat willen we heel graag. Zo voorkom je verwarring, maar we moeten juridisch uitzoeken of we de naam mogen houden.’

Ammerlaan de Bakkers blijft betrokken bij de winkels. Een groot deel van de bevoorrading gaat namelijk via het voormalige moederbedrijf. ‘Het assortiment blijft dus ook behouden. We gaan het slechts uitbreiden met Turkse broden en baklava’, legt Said uit. Het filiaal in Lisserbroek zal straks ook tot 21.00 uur open zijn. De nieuwe eigenaar Rabi Said wil hier namelijk ook Turkse pizza’s en broodjes döner verkopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here