Brabantse worstenbroodjes via de post

Via sommige bakkerijen en webwinkels is het al mogelijk om via de post worstenbroodjes te bestellen. Ook bakker Gert-Jan van der Heijden van de H&H Bakkerij in Riel kreeg veel vragen of het misschien mogelijk was om zijn heerlijke worstenbroodjes te laten bezorgen. Samen met online marketingspecialist en ondernemer Ties van Strien hebben ze nu een oplossing bedacht. Via de site brabantse-worstenbroodjes.nl levert hij één keer per week verse Brabantse worstenbroodjes door Nederland.

Oud familierecept

De worstenbroodjes van Gert-Jan worden volgens een geheim familierecept gemaakt. “Ik kreeg veel vraag van buiten Brabant om worstenbroodjes te leveren, maar de verzending van foodproducten is niet eenvoudig. Het begint allemaal bij de receptuur en houdbaarheid. Onze worstenbroodjes zijn streekproducten en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit ingrediënten uit Brabant. Ze worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt.”

Online verkrijgbaar

De Brabantse worstenbroodjes worden nu dus online verkocht. Via deze link kom je direct op de bestelpagina. Hieronder kun je de beschrijving vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here