De Taartschuur uit Tiel mag taart voor panda’s maken

Ter gelegenheid van de verjaardagen van de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen heeft Ouwehands Dierenpark een taartbakwedstrijd onder bakkerijen uitgeschreven. Dit heeft voor gigantisch veel inzendingen gezorgd. Uit alle inzendingen van diverse bakkerijen is uiteindelijk het mooiste ontwerp gekozen. Uiteindelijk heeft ‘De Taartschuur‘ uit Tiel de opdracht gekregen om de taart tijdens de eerste Nederlandse verjaardag van de pandaberen te serveren in Ouwehands Dierenpark.

Feestdag

© http://www.ouwehand.nl – Op dinsdag 8 augustus is het feest.  Xing Ya en Wu Wen zullen voor het eerst hun verjaardag in Ouwehands Dierenpark vieren. Beide panda’s vieren hun vierde verjaardag. Het mannetje Xing Ya is jarig op 5 augustus en het vrouwtje Wu Wen op 11 augustus. Het programma van deze feestelijke dag staat vol met gezellige activiteiten. Naast dat de reuzenpanda’s een speelobject ontvangen en op een meerlaagse speciale verjaardagstaart worden getrakteerd, krijgen ook bezoekers een heerlijk stukje taart aangeboden. Het winnende ontwerp van ‘De Taartschuur’ wordt op het verjaardagsfeestje van Xing Ya en Wu Wen voor het eerst gepresenteerd en aan de gasten aangeboden.

Wij van BakkersBaas.nl zijn erg benieuwd naar de uiteindelijke taart.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here