BakkersBaas kijktips #11

BakkersBaas komt vandaag met een aantal nieuwe kijktips en tevens een aantal tips voor afleveringen die teruggekeken kunnen worden. Spijtig genoeg is het ons even ontgaan dat sinds vorige week maandag het bakprogramma The Great British Bake Off te zien is op de NPO1. Gelukkig zijn er nog een aantal afleveringen online te zien en zijn we in ieder geval op tijd voor de finale die morgen te zien is.

The Great British Bake Off

Omroep MAX zendt 2 seizoenen uit van The great British Bake off, de moeder van Heel Holland Bakt. Namelijk seizoen 5 (sinds 24 juli) en vanaf aankomende maandag 7 augustus zal seizoen 7 te zien zijn (seizoen 6 was vorig jaar al te zien). Uiteraard krijgen jullie aankomende maandag wel op tijd een reminder van ons.

Kijktips: 3 & 4 augustus (donder- en vrijdag)

3 augustus – In The Great British Bake Off barst vanavond de halve finale los. De signatuuropdracht is twee verschillende soorten baklava, de technische een Duitse Schichttorte en als spektakelstuk maken de bakkers twee tussengerechten. De aflevering van vandaag is in de tv-gids naar voren gehaald i.v.m. de halve finale vrouwenvoetbal Nederland – Denemarken. De aflevering begint om 16.00 op de NPO1.

4 augustus – Morgen zal de finale dus plaatsvinden in The Great British Bake Off. De drie bakkers barsten allemaal van het talent, maar wie wordt de winnaar van The Great British Bake Off? De aflevering van deze finale (van seizoen 5) kun je kijken om 19.00.

Ook zijn er via de website van de NPO nog een aantal afleveringen van seizoen 5 terug te kijken. Klik hier om naar de desbetreffende pagina te gaan.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here