Thema tweede aflevering Heel Holland Bakt bekend

Afgelopen zondag begon het vijfde seizoen van het bakprogramma Heel Holland Bakt. Er keken 2,7 miljoen mensen naar deze eerste aflevering, een record. Aankomende zondag gaat de strijd om de titel Beste Thuisbakker van Nederland weer verder. Natuurlijk zijn wij allemaal heel erg benieuwd wat er in deze tweede aflevering voor opdrachten uitgevoerd moeten worden. Ook hoort bij deze aflevering natuurlijk weer een thema.

Tweede bakweekend

Dit weekend heeft de aflevering als thema, ‘Lekker’. Voor de technische opdracht maken de kandidaten Utrechtse spritsen. Iedereen in de tent weet wel wat spritsen zijn. Maar ze maken met behulp van een summiere beschrijving, dat is nog een uitdaging. En dan moeten de eigenwijze bakkers de instructies die ze krijgen, wél goed uitvoeren! Wie wordt er Meesterbakker en wie gaat er deze week naar huis?LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here