Kruidnoten-fans moeten naar de Pepernotenfabriek

In Den Haag is sinds 23 september weer een filiaal te vinden van de Pepernotenfabriek. Op de website van het Algemeen Dagblad zijn een interview en beelden verschenen die ons doen watertanden. Naast pepernoten verkopen deze winkels ook een gigantisch groot assortiment aan kruidnoten. De hoeveelheid smaken zijn ongekend. Waaronder kruidnoten met een smaak van bitterkoekjes en tompoucen.

Producent Van Delft

Producent Van Delft uit Harderwijk is al sinds 1880 ‘hofleverancier van Sinterklaas’ waar het pepernoten betreft. Van iedere 100 in Nederland verkochte pepernoten komen er ongeveer 70 uit deze bakkerij, die de grootste en oudste pepernotenfabriek ter wereld is. De laatste jaren heeft het bedrijf tal van nieuwe luxe pepernoten geïntroduceerd. Dit jaar is het assortiment aangevuld met roomboter kruidnoten volgens oud recept.

Hieronder worden de nieuwe smaken bekendgemaakt en worden de hardlopers besproken. Welke smaak wil jij graag eens proberen? Alle vestigingen kun je hier terugvinden!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here