Gertjan de Echte Bakker maakt de lekkerste gevulde speculaas

De Beko Najaarsdagen werden dit jaar gehouden op maandag 25 en dinsdag 26 september.  Tijdens dit evenement vinden er ieder jaar speculaaskeuringen plaats. Hier worden een paar honderd producten van speculaas in verschillende categorieën beoordeeld. Gertjan de Echte Bakker ging er uiteindelijk met de eerste prijs vandoor bij het onderdeel; gevulde speculaas.

Gertjan de Echte Bakker 

Zowel de vak- en consumentenjury waren erg lovend over de gevulde speculaas van Gertjan de Echte Bakker. Het kreeg van de jury uiteindelijk een 8.7 als cijfer. De bakker in kwestie meld tegen het Algemeen Dagblad dat ze voor het eerst mee deden met deze wedstrijd. Het aromatische deeg en dat kleine beetje extra boter door de spijs hebben hem uiteindelijk de hoofdprijs opgeleverd. De gevulde speculaas is ondertussen al verkrijgbaar in de vestigingen in Schoonhoven en Lekkerkerk.

Live-In-Bakery

Aan het Albert Plesmanplein in Schoonhoven vindt je de vernieuwde winkel met een Live-in-bakery. De bakkerij zit direct achter de toonbank, waardoor je live mee kunt kijken met de bereiding van allerlei verse producten.




LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here