Bakkerij de Kok opent vrijdag in Arnemuiden

Aankomende vrijdag zal er in Arnemuiden een nieuwe bakkerij worden geopend. Arnemuiden is vooral bekend als vissersdorp en bevind zich in de gemeente Middelburg in de provincie Zeeland. De mensen kunnen hier binnenkort dus ook terecht voor brood, koek, en gebak. De bakkerij, genaamd Bakkerij de Kok zit aan de Langstraat en men heeft daar gekozen voor een open bakkerij.

Altijd een droom geweest

Het is voor Jacco de Kok en zijn vrouw Marije de Kok altijd een droom geweest om een eigen bakkerij te openen. Hijzelf begon als zestienjarige jongen met een BBL-opleiding tot bakker. Behaalde zijn diploma en volgde daarna ook nog verschillende cursussen in de Franse boulangerie en viennoiserie. Nu tien jaar later is het eindelijk zover, een eigen bakkerij die hij samen met zijn vrouw gaat runnen. Zijn vrouw zal de winkel gaan leiden.



Uitgebreid assortiment

De klanten kunnen straks bij Bakkerij de Kok terecht voor allerlei versnaperingen. Naast de basisbroden op basis van gist kun je er ook terecht voor heerlijke desembroden. Jacco maakt zijn eigen desemculturen. Naast al dit heerlijke brood zal het assortiment ook moderne gebakjes, koeken en taarten bevatten. Hij heeft zelfs een oud traditioneel recept weten te bemachtigen van een typisch Arnemuids speculaasje.

Bakkerij de Kok aan de Langstraat 57 is straks vijf dagen in de week geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here