Hidde de Brabander in jury van nieuwe talentenjacht

Na het daverende succes van Heel Holland Bakt gaat nu ook RTL 4 een soortgelijke talentenjacht organiseren. Alleen zal dit programma zich specifiek richten op chocolade. Het programma heeft de naam “De Chocoladeshow” gekregen. In het programma gaat men op zoek naar de beste chocolatier van Nederland.

De chocoladeshow

Miljuschka Witzenhausen gaat voor RTL 4 het programma presenteren. Hidde de Brabander zal de beoordeling op zich gaan nemen. Deze bekende patissier wilde vroeger kunstenaar worden maar besloot uiteindelijk toch de bakkerij in te gaan. De zoektocht naar de beste chocolatier van Nederland begint op zondag 5 november, de show is te zien om 18.05 bij RTL 4.



Lisa Matthijssen die 11 oktober de Gouden Gard 2017 heeft gewonnen zal ook als kandidaat meedoen aan “De Chocoladeshow”. Tien getalenteerde young professionals worden op technisch en creatief gebied uitgedaagd om de meest prachtige chocoladekunstwerken neer te zetten en Nederland te verbluffen met hun chocoladecreaties. Net zoals in Heel Holland Bakt zal er iedere week één deelnemer afvallen. In de finale strijden de overgebleven chocolatiers om de eer en de hoofdprijs: het ontwikkelen van een eigen smaak chocoladereep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here