BakkersBaas kijktips #17

Nu Heel Holland Bakt afgelopen is zal een groot deel van de Nederlandse bevolking dit leuke bakprogramma op de zondagavond behoorlijk missen. Gelukkig start RTL 4 vanaf morgen een nieuwe talentenjacht. Alleen zal dit programma zich specifiek richten op chocolade. Het programma heeft de naam “De Chocoladeshow” gekregen.

De chocoladeshow

Miljuschka Witzenhausen gaat voor RTL 4 het programma presenteren. Hidde de Brabander zal de beoordeling op zich gaan nemen. Deze bekende patissier wilde vroeger kunstenaar worden maar besloot uiteindelijk toch de bakkerij in te gaan. De zoektocht naar de beste chocolatier van Nederland begint op zondag 5 november, de show is te zien om 18.05 bij RTL 4. Net zoals in Heel Holland Bakt zal er iedere week één deelnemer afvallen. In de finale strijden de overgebleven chocolatiers om de eer en de hoofdprijs: het ontwikkelen van een eigen smaak chocoladereep.


Kijktip: 5 november

Zondag 5 november 2017 · 18:00 · RTL 4 ·

Smakelijke talentenjacht waarin gezocht wordt naar de beste chocolatier van Nederland. Tien young professionals worden uitgedaagd om de meest prachtige kunstwerken van chocola te creëren. Wie gaan er allemaal kijken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here