Bakery Institute wordt KISS Bakery

Sinds december 2017 gaat de opleidingswinkel van Bakery Institute zelfstandig verder onder de vlag van KISS Bakery. Het wordt geleid door Jaco Schippers en Jaap Molenaar. Onlangs openden zij een eerste vestiging in de Albert Heijn XL Zaandam.

Bakery Institute

De voormalige winkel van Bakery Institute is de tweede vestiging. Tamara Hoogerwaard, directeur van Bakery Institute: ‘Bakery Institute heeft niet de ambitie om een commerciële winkel te runnen. De winkel is begonnen met een broodkar bij de achterdeur. Met veel inspanning en plezier groeide het uit tot een zelfstandige winkel waar oud-studenten functioneel kunnen zijn en eigen productie kunnen draaien. Het opleiden van goede vakmensen is altijd onze hoofddoelstelling geweest. Dit gebeurt bij voorkeur niet alleen in Zaandam maar bij bakkers in het land. We zijn dan ook bezig om een stagetraject te ontwikkelen voor onze 9-weekse opleiding voor carrièreswitchers. Het is voor ons erg belangrijk dat we oppikken wat er speelt in de markt.’ De functie die de winkel van oorsprong had, namelijk het afzetten van het brood van de leerling, blijft behouden. Het brood uit de les wordt afgenomen door KISS Bakery.


Stagetraject voor de carrièreswitchers

Ze zijn bij KISS Bakery ook bezig om een stagetraject te ontwikkelen voor een 9-weekse opleiding voor mensen die willen switchen van beroep. Volgens hen is hier namelijk erg veel vraag naar. Deze opleiding wordt al geruime tijd aangeboden alleen wil men nu hier een stage aankoppelen. Wil je nu echt een carrièreswitch gaan maken en banket- en/of broodbakker worden? Kies dan voor één van de zeer intensieve, fulltime opleidingen van 9 weken. Het is ook mogelijk om beide programma’s te combineren, je bent dan 18 weken bezig.




LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here