Bakker uit Warmond komt met oranje worstenbroodjes

De Bakkende Brabander uit Warmond komt met een oranje versie van het Brabantse worstenbroodje. De bakker komt met deze ludieke actie omdat Willem-Alexander 5 jaar Koning der Nederlanden is. Het feestelijke broodje kun je bestellen tot 25 april 13:00 uur. Het bedrijf begint met uitleveren op woensdag 25 en donderdag 26 april.

De Bakkende Brabander

“Als afstammelingen van een  bekende horecafamilie uit ‘s-Hertogenbosch en grootgebracht met Brabants worstenbrood, misten, Michiel en Bart van Gaalen, de echte lekkere Brabantse worstenbroodjes in hun huidige woonplaatsen Oegstgeest en Zeist.

Na een aantal keer in de eigen keuken te hebben gebakken bleek dat er in de omgeving meer liefhebbers woonden. Die lieten familieleden en vrienden uit Brabant broodjes meenemen om in te vriezen (of meteen op te eten).




Vanaf dat moment is De Bakkende Brabander geboren! Wij hebben door eindeloos variëren en experimenteren met de worstjes en het deeg het perfecte Brabantse Worstenbroodje ontwikkeld. Sinds 2014 bakken we met ons bakkersteam de lekkerste Brabantse worstenbroodjes bij onze bakkerij in Warmond. Sinds 2017 leveren wij onze broodjes vers in heel Nederland, ja, ook in Brabant.”

Bestellen?

Hieronder kun je doorklikken naar de website om deze heerlijke feestelijke broodjes te bestellen.

Oranje Brabantse Worstenbroodjes (10 stuks)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here