Chupa Chups donuts op de markt

Voedingsproducent Vandemoortele is een samenwerking aangegaan met de wereldwijd bekende snoepgoedproducent Perfetti Van Melle. Vandemoortele introduceert een innovatief assortiment donuts onder het lollymerk Chupa Chups. Deze lolly’s kennen wij waarschijnlijk allemaal wel en anders doen onze kids dat wel. Chupa Chups is opgericht in Spanje in 1958. Het is een erg bekend merk in de snoepwereld en is de algemene benaming voor ronde lolly’s in vele landen.

Verschillende smaken

De favoriete smaken van de bekende Chupa Chups lolly’s zijn nu verkrijgbaar als heerlijke donuts. Het assortiment bestaat uit een mixed box met 3 mini donuts, met de volgende smaken: verfrissende appel, originele cola en  aardbei cream. Ook zijn er drie grote donuts, waarvan er twee gevuld zijn: cola en aardbei cream. De derde donut is ongevuld: aardbei, de absolute nummer 1 smaak is nu ook als donut verkrijgbaar.




De donuts hebben de zoetige smaak van de lolly’s alsook de kleurrijke, speelse ontwerpen van het internationale merk. De introductie vindt plaats vanaf april in meerdere landen in Europa. De donuts zullen via de reguliere groothandels verkrijgbaar zijn. Op de website van  Vandemoortele is het volledige nieuwsbericht betreffende deze donuts te lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here