Roze KitKat-reep nu verkrijgbaar bij Albert Heijn

Eind januari kon je op BakkersBaas lezen dat voedingsgigant Nestlé in Japan en Zuid-Korea de eerste roze KitKat-reep op de markt had gebracht. Zij waren hiermee het eerste bedrijf dat de naar fruit smakende chocolade met de naam ‘Ruby’ ging gebruiken voor commerciële doeleinden. Het is ontwikkeld door het Zwitsers-Belgische chocoladeconcern Barry CallabautNestlé Nederland liet ons toen weten deze roze chocolade zo snel mogelijk naar Nederland te willen halen.

Barry Callebaut

Barry Callebaut is ‘s werelds grootste chocoladefabrikant. Het bedrijf werd opgericht via een fusie tussen de Belgische onderneming Callebaut en het Franse Cacao Barry. Volgens het bedrijf zijn er geen bessen, smaak- of kleurstoffen aan de nieuwe roze chocolade toegevoegd. De gebruikte bonen komen uit verschillende landen. Het bedrijf is van mening dat de roze chocolade zal aanslaan bij de consument.


Albert Heijn 

Voorlopig is deze roze KitKat-reep alleen verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Dit is sinds gisteren het geval. Dus voor de mensen die deze chocolade graag willen proeven. Hup naar de Appie! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here