Leverworst van marsepein maken

Leverworst maken van marsepein is eigenlijk gewoon erg gemakkelijk. Toch willen wij van BakkersBaas jou ook daarmee helpen. Eigenlijk is dit gewoon pure nostalgie! Iedereen die een banketbakkersopleiding volgt of heeft gevolgd zal gedurende deze opleiding ook verschillende figuren van marsepein moeten maken. In onze oude werkboeken van vroeger moesten we ook allerlei verschillende vlees- en worstsoorten maken van marsepein. Ook de studenten van nu moeten dit nog steeds leren. In bovenstaande instructievideo van BakkersBaas gaan we je helpen bij het maken van enkele stukken leverworst.

Stap 1: Je hebt het volgende nodig:

  • Marsepein of rolfondant (kleur deze een dag eerder)
  • Kleurstoffen
  • (Marsepein)mes
  • Plastic
  • Rolstok

Stap 2: Bekijk het filmpje bovenaan deze pagina. Succes! Hieronder kun je de gehele BakkersBaas – Marsepein – Worst- en vleessoorten afspeellijst vinden en bekijken voor meer inspiratie.Leverworst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here