IJssalon maakt worstenbroodijs

Omroep Brabant mocht gisteren bij Intelligentia ICE in Eindhoven wel een hele aparte ijssmaak komen proeven. Er is daar namelijk ijs gemaakt met gehakt, kerriepoeder, knoflook en hele stukken worstenbrood. Je moet er maar van houden!

De ijsmaker

IJsmaker Björn Cocu maakte het ijs voor het team van Brabants Buske. Zij wilden een ijsje dat typisch bij hen en Brabant past. En we weten allemaal dat worstenbroodjes de specialiteit is van Brabant. Hij is zelf wel tevreden over de nieuwe smaak. Volgens de ijsmaker is het ijs rijk van smaak en proef je echt het half-om-halfgehakt en de diverse specerijen.

De smaak

Bekijk in onderstaand filmpje wat de klanten vinden van deze nieuwe ijssmaak. Tevens wordt er kort uitgelegd hoe het ijs wordt gemaakt. Mensen die het ijs willen hebben, moeten snel zijn. Het gaat om een limited edition. Wij verwachten eigenlijk dat die bak ijs al leeg is.




LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here