Banketbakkerij Dekker viert 90-jarig jubileum

Banketbakkerij Dekker uit Pernis bestond afgelopen week 90 jaar. De opa (Dirk Dekker) van de huidige eigenaar, (Johan Dekker) nam de bakkerij over van Hannes Speelman. Geinspireerd door Meneba begon hij aan de Cremerstraat in Pernis een nieuwe bakkerij. Toen Johan Dekker de kans kreeg het familiebedrijf over te nemen, twijfelde hij geen enkel moment. Sinds 1995 en tot aan de dag van vandaag nemen hij en zijn vrouw Marja de zaken waar in Pernis. De bakkerij is in die tijd wel verhuist naar de G.A.Soetemanweg.

Foto’s uit de oude doos

Bij dit schitterende jubileum horen natuurlijk ook wat oude foto’s van vroeger. En die heeft de huidige eigenaar altijd keurig netjes bewaard. De huidige generatie kan dit zich waarschijnlijk niet voorstellen maar tot eind 1950 werd in Pernis het brood met paard en wagen bezorgd. Op onderstaande foto zien we Dirk Dekker zijn paard uit de schuur halen om het uiteindelijk het brood te gaan bezorgen.

Wie jarig is, die trakteert!

Afgelopen week hebben de bakkers het bij Banketbakkerij Dekker erg druk gehad. Iedere dag was er een bekend product in de aanbieding. Afgelopen zaterdag heeft Johan zelfs nog tot diep in de middag, oliebollen staan bakken. Banketbakkerij Dekker van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! En mensen die in de buurt van Pernis komen of werken, ga eens een kijkje nemen bij deze fantastische ondernemers!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here