‘Toeristische’ bakkerij dreigt gesloten te worden

Na ophef over de naam, is er weer gedoe over de bakkerij in Amsterdam. Bakkerij Omelette du Fromage, dat eerste Anne & Frank heette, voert volgens de gemeente een bedrijfsvoering die in strijd is met verbod op toeristenwinkels. Deze maatregel is in het leven geroepen om de binnenstad en een groot aantal omliggende straten te ontzien van toeristen. De bakkerij heeft zitplaatsen volgens de gemeente en dit is dus verboden.

Andere klacht

Ook heeft de gemeente een ander feit gesignaleerd dat niet is toegestaan. De bakkerij maakt ook broodjes klaar de snelle consumptie en ook dit heeft men verboden. Wanneer de bakkerij die aandachtspunten niet aanpast, dreigt men de boel te sluiten.

Anne & Frank

De bakkerij opende in augustus haar deuren en dit zorgde uiteindelijk voor gigantisch veel ophef zoals je in onderstaand nieuwsbericht kunt lezen.


Bakkerij Anne & Frank in centrum Amsterdam verandert naam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here