Inschrijven voor BakkersVakWedstrijden 2018

Het is mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwe editie van BakkersVakWedstrijden. Dit jaar worden de BakkersVakWedstrijden gehouden op 14 november.
Producten dienen dinsdag 13 november ingeleverd te worden tussen 13.00 uur en 16.00 uur bij Fries Congrescentrum, Oprijlaan 3, Drachten. Inschrijven kan tot vrijdag 9 november 2018 via de website Bakkersvakwedstrijden.nl.

Thema sierstuk: Culturele hoofdstad van Europa

Leeuwarden-Fryslân 2018 pakt het Culturele Hoofdstad jaar aan om de kop boven het maaiveld uit te steken en om als provincie, land en Europa een ontwikkeling door te maken.

Wij zien moed, creativiteit en verbeelding jaarlijks terug in de sierstukken. De inzendingen laten ontwikkelingen in het mooie bakkersvak zien en de deelnemers steken daarmee hun kop boven het maaiveld uit. De keuze op Culturele hoofdstad van Europa als thema voor de BakkersVakWedstrijden 2018 was dan ook niet moeilijk.
Wij hopen, maar gaan er eigenlijk al vanuit, dat dit thema heel veel bakkers en banketbakkers in Nederland inspireert en dat we 14 november prachtige sierstukken kunnen bekijken.

Een sierstuk mag gemaakt zijn van chocolade, brooddeeg of suikerwerk, zolang het maar uit 90 procent eetbare producten bestaat. Oneetbare onderdelen mogen alleen ter ondersteuning worden gebruikt.


Het wedstrijdboekje

In het wedstrijdboekje staat meer informatie over en de bijzonderheden van de BakkersVakWedstrijden 2018 en het sierstuk. Deze kun je hieronder doorbladeren.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op woensdag 14 november. Vanaf 15.00 uur zijn de deuren van het Fries Congrescentrum aan de Oprijlaan 3 in Drachten geopend. Het is voor iedereen mogelijk om de gemaakte producten te bekijken. De prijsuitreiking begint uiteindelijk om 17.00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here