Dunkin’ Donuts komt met gouden donuts

Afgelopen woensdag heeft Dunkin’ Donuts op feestelijke wijze de nieuwe store in winkelcentrum Stadshart in Amstelveen geopend. Je kunt absoluut niet om onze nieuwe store heen, want je vindt hem midden in de winkelpassage. De bewoners kunnen er terecht voor heerlijke koffie en zoete donuts in Halloween thema! Ook bij deze Dunkin’ Donuts opening werden de eerste honderd Dunkin’ Donuts liefhebbers die een doosje donuts kwamen halen, getrakteerd op maar liefst een jaar lang gratis donuts.

Young Talent Award

De festiviteiten begonnen voor Dunkin’ Donuts al de avond voor de opening. Quincy Wilson, te zien in het SBS programma House of Talent als een van de talenten, bracht een geweldige sfeer met zijn performance. Ook Dimello, onder andere bekend van zijn nummer Lose Control met French Montana, kwam optreden.

Dit jaar werd voor het eerst de Young Talent Award uitgereikt. Een award voor de meest talentvolle, jonge artiest in Nederland. Niemand minder dan André Hazes mocht de award dit jaar in ontvangst nemen. “André is voor ons het ultieme jonge talent. Hij wordt door heel Nederland omarmd, zijn uitverkochte concertreeks op 26, 27 en 28 oktober dit jaar in Ahoy Rotterdam is hier een weerspiegeling van. Bovendien draagt André goede doelen een warm hart toe,” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland.


De GOUDEN DONUT

Naast de Young Talent Award mocht André ook de eerste gouden donuts in ontvangst nemen. Deze nieuwe toevoeging aan het donut assortiment is de meest exclusieve en speciale donut tot nu toe. De limited edition Golden Donut is bedekt met bladgoud en een echte smaaksensatie. De Gouden Donut is namelijk niet alleen overdekt met goud, maar ook nog eens gevuld met heerlijke Nutella.

De Gouden Donut is exclusief en daarom dan ook niet in de fysieke Dunkin’ Donuts vestigingen te vinden. Wie de donut graag zou willen eten, kan hem speciaal aanvragen. Deze limited gouden donut worden per 6 stuks verkocht, voor €299 per doos.

Bron: Dunkin’ Donuts

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:




Please enter your comment!
Please enter your name here