Nederland uitgeschakeld tijdens World Chocolate Masters

Zoals we ondertussen allemaal denk wel weten is gisteren World Chocolate Masters  begonnen. Patrick de Vries is met zijn 25 jaar de allerjongste deelnemer tijdens dit wereldkampioenschap. Het nieuwe aspirant-lid van het Patisserie Team Patrick de Vries vertegenwoordigd Nederland tijdens de World Chocolate Masters. De Enschedeër won vorig jaar het Nederlands kampioenschap. Hij plaatste zich na diverse voorrondes voor het WK. De Vries timmert flink aan de weg: in 2015 mocht hij zich met het winnen van de Gouden Garde al de beste jonge patissier van Nederland noemen.

Uitgeschakeld – Morgen finaledag

Vandaag stonden er drie onderdelen op het programma. Na het uitvoeren van deze onderdelen is het aan de jury om 10 kandidaten te kiezen die morgen mogen gaan strijden om deze schitterende titel. Spijtig genoeg is nu net bekend geworden dat Patrick de Vries na vandaag uitgeschakeld is als vertegenwoordiger van Nederland. België is morgen nog wel vertegenwoordigd! Het thema van deze editie van de World Chocolate Masters is “Futropolis”.

Lees morgenochtend een verslag van dag 2 van World Chocolate Masters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here