Bakkerij Olink in Maarssen en Breukelen is failliet

Dit is duidelijk een gevalletje het kan soms heel vreemd lopen. In 2012 nog de Nationale Oliebollentest winnen en enkele jaren later failliet gaan. Het is Bakkerij Olink in Maarssen en Breukelen overkomen. De vestiging in Maarssen is afgelopen dinsdag gesloten, het andere filiaal was al langer dicht. In totaal zijn er 22 personeelsleden op straat beland en zitten nu dus zonder werk.

Bekend door de oliebollen

Bakkerij Olink stond bekend om hun oliebollen. De bakker deed het in het verleden erg goed in de jaarlijkse AD Oliebollentest. Door hevige kritiek op verschillende testen van het Algemeen Dagblad is deze Oliebollentest uiteindelijk afgeschaft. Maar bakkerij Olink won in 2012 nog en de jaren daarop eindige de bakkerij ook constant hoog in de test.

Overname

De eigenaren van de bakkerij hebben zelf het faillissement aangevraagd. De curator zegt dat er verschillende onderhandelingen lopen met kandidaten die de bakkerij graag willen overnemen. Deze curator sluit zelfs een doorstart niet uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here