Dag 3 – Zwitserland wint World Chocolate Masters

De winnaar van World Chocolate Masters 2018 is gisteravond al op onze Facebookpagina bekendgemaakt. De nieuwe wereldkampioen komt uit Zwitserland en draagt de naam Elias Läderach. In dit nieuwsbericht blikken we terug op dag 3 van het evenement. Laten we alle producten van de nieuwe wereldkampioen zien. Maken we de Top-3 bekend en vertellen we jou wie de overige Awards hebben gewonnen.

Elias Läderach uit Zwitserland

Tijdens de vorige editie ging er een Fransman aan de haal met deze prestigieuze titel. Ditmaal komt de winnaar dus uit Zwitserland, dat beroemd is vanwege de wereldberoemde productie van luxe horloges en heerlijke chocolade. Op de tweede plek eindigde Yoann Laval uit Frankrijk en het brons ging naar Florent Cheveau uit Amerika. De jury was meer dan lovend over Elias Läderach.

“You are the Usain bolt of chocolate: super focused, super technical, with extreme precision and dedication. Your attention to detail is second nature. Overall amazing, clean, sharp, with a perfect performance.”

Producten van Elias Läderach

Onderstaande foto’s komen van de website – www.worldchocolatemasters.com – op deze website zijn ook veel recepten te vinden van deze schitterende creaties.

Opdracht 1: Chocolate Travel Cake (Gâteau de Voyage)
Opdracht 2: Chocolate showpiece ‘The Futropolitan’
Opdracht 4: Chocolate Snack to Go


Opdracht 5: Moulded chocolate bonbon
Opdracht 6: Fresh Patisserie of Futropolis
Opdracht 7: Chocolate design ‘City of Tomorrow’

Awards

Op dag 1 van World Chocolate Masters werden er twee Awards uitgereikt. Namelijk die mooiste showstuk en de beste travalcake. Ondertussen zijn alle Awards uitgereikt. Bekijk hieronder welke kandidaat nog een Awards heeft behaald. De nieuwe wereldkampioen neemt naast deze schitterende titel dus ook nog eens 5 Awards mee naar huis.

Wil jij nog wat beelden terugkijken van deze editie van World Chocolate Masters? Hieronder kun je de gehele afspeellijst vinden die op het YouTube-kanaal van het evenement te bekijken is.


 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here