Sinter-Speculaas-Actie voor Bali

Zaterdag over een week – 17 november – zullen de Goedheiligman en zijn Pieten aankomen in Kampen. Hier zullen zij ontvangen worden door burgemeester Bort Koelewijn. Aansluitend zal de burgemeester in de Albert Heijn aan het Stationskwartier om 11.00 uur het startschot geven voor de Sinter-Speculaas-Actie voor Bali van de Kamper stichting Smiling Kids Bali (SKB).

Het uiteindelijk doel van deze actie is om in samenwerking met Kamper ondernemers, in één maand tijd 3000 speculaaspakketten, gebakken door het Smaakkabinet uit Kampen, te verkopen voor 2 euro per stuk, waarvan 1,50 euro naar de gehandicapte kinderen op Bali gaat. In de weken van de Sinter-Speculaas-Actie komen er in de Albert Heijn locaties Stationskwartier en Lovinkstraat speciale kraampjes te staan waar de speculaas wordt verkocht.

Het goede doel

Stichting Smiling Kids Bali draagt de stichting, genaamd Teratai Dharma Centre (TDC), een warm hart toe. Het revalidatieteam in Noord-Bali geeft therapie aan inmiddels 69 kinderen met een beperking, waardoor deze kinderen in de toekomst een volwaardige plek in de maatschappij kunnen innemen.


Ambassadrice

De burgermeester zal 17 november het eerste speculaaspakket overhandigen aan Elke Lale van Achterberg. Zij is wereldkampioene rolstoelschermen en ambassadrice van de organisator van deze actie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here