Bijzondere amandelstaaf op Katendrecht

Over een maand is het alweer Sinterklaas. In de bakkerij is men ondertussen al druk bezig met de voorbereidingen op deze drukke maand. Ook liggen er al allerlei december lekkernijen in verschillende winkels. Op Katendrecht is men op dit moment druk bezig met de Kaapse Roomboter Amandel Staaf (KRAS). Dit gebeurt in een speciale bakkerij waar mensen werken met een lichamelijke of geestelijke beperking. Zij leren in de werkplaats alles wat er bij het bakkersambacht komt kijken.

“Nep amandelstaaf”

Arian de Wilt is van mening dat er op dit moment veel banketstaven worden gemaakt waarin geen echte amandelspijs wordt gebruikt, maar spijs van witte bonen en smaakstoffen. De KRAS wordt gemaakt met echte amandelspijs. Daarnaast zit de amandelstaaf in een mooie verpakking, die je prima cadeau kan doen. Aan de binnenkant van de verpakking staan de werknemers van de bakkerij.

Wij van BakkersBaas zijn van mening dat dit in de supermarkten inderdaad vaak het geval is. Maar dit zal zeker niet gebeuren bij de banketbakker op de hoek.Bakkerswerkplaats

Deze werkplaats geeft mensen een kans. Mensen die talenten hebben, maar in een normale werkomgeving niet meekomen. Omdat zij sociaal of verstandelijk beperkt zijn, even niet de druk van gewoon werk aan kunnen of net iets langzamer werken. In de Bakkerswerkplaats leren zij de finesses van het bakkersambacht.
Bij ons koop je dus niet alleen brood en heel veel lekkers, je draagt ook bij aan kansen voor dit team van bijzondere bakkers. Kom gerust eens langs in onze winkel! Dit is dus ook het geval wanneer de Kaapse Roomboter Amandel Staaf wordt aangeschaft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here