Stroopwafels voor Korps Mariniers

De eigenaar van Stroopwafel XXL voegt daad bij het woord. Het begon allemaal met een grap. Minister Ank Bijleveld van Defensie was gisteren op bezoek bij de mariniers. Het korps is momenteel op oefening in het regenachtige Schotland. De eigenaar antwoordde onder een foto waarin hij de minister van Defensie voor bij zag komen het volgende: “Hebben ze wel regenjassen?”. Zij bracht een bezoek aan de troepen.

Antwoord van Defensie

Waarop de Twitterpagina van Defensie met het volgende antwoord kwam.

Eignaar

Ronald Spijk, de eigenaar van Stroopwafels XXL heeft daarna besloten om dit ook te gaan bewerkstelligen. De ondernemer heeft na dit antwoord ook talloze aanbiedingen van mensen gekregen die hem graag een bedrag willen sponsoren voor deze grote gift. Ook bij het bakkan van al deze stroopwafels krijgt hij hulp. Zijn leverancier heeft aangeboden te helpen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here