Op de Facebookpagina van Heel Holland Bakt zijn de deelnemers bekendgemaakt die dit nieuwe seizoen zullen strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland. Er zijn op de pagina tien vrouwen en vijf mannen bekend geworden. Dat zijn er inderdaad vijf meer dan in de voorgaande seizoenen. Dat komt omdat de kijkers dit seizoen ook een extra aflevering voorgeschoteld krijgen door Omroep Max.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering op 9 december kunnen we zien hoe meer dan vijfhonderd bakkers de jury proberen te overtuigen van hun bakkunsten. Uiteindelijk worden er hieruit 15 kandidaten gekozen die zullen strijden om de 10 tickets die toegang geven tot de baktent.

Deelnemers

In onderstaande afbeelding zijn de 15 deelnemers terug te vinden. Adrien (27, arts-onderzoeker), Anna (28, korporaal Koninklijke marine), Maroeska (59, ontwerper), Nicole (38, teamleider thuiszorg), Aruna (42, hypotheekadviseur), Elly (64, huisvrouw), Ahmed (28, wetenschappelijk onderzoeker), Arjen (35, beleidsadviseur), Hanneke (35, wijkverzorgende), Kim B (29, sociaal-pedagogisch hulpverlener), Cas (23, Pabostudent), Michel (46, ondernemer), Kim G (31, clinical research coördinator), Liesbeth (58, ondernemer) en Vincent (25, student).

Bron: Heel Holland Bakt ©Afgelopen seizoen

Het bakprogramma van Omroep MAX brak afgelopen jaar keer op keer het kijkcijferrecord, tijdens de finale keken er bijna 3,5 miljoen mensen. De 22-jarige student Hans Spitsbaard is toen de winnaar geworden van het vijfde seizoen van Heel Holland Bakt. Hij ging de strijd aan met de andere finalisten Marjolein en Gwenn. Het nieuwe seizoen start op 9 december. De presentatie is opnieuw in handen van André van Duin. De jury bestaat net als voorgaande seizoenen uit Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here