Bakkerij Bos doet crowdfunding voor nieuwe winkel

Bakkerij Bos is al sinds 1885 een begrip in Den Helder en in 2010 zijn ze benoemd tot Hofleverancier bij Koninklijke Beschikking. In Den Helder en omgeving staat Banketbakkerij Bos (en Thé Café) bekend om de uitmuntende kwaliteit van (h)eerlijke producten, goede service en klantvriendelijkheid! In het bedrijf produceert een team van vakmensen alle producten zelf met alleen de allerbeste grondstoffen. Thé Café, zit op een andere locatie, hier worden koffie, gebak en belegde broodjes geserveerd. In hun nieuwe nieuwe concept zouden ze dit graag willen uitbreiden. Vandaar dat er een crowdfunding actie is gestart via de website Geldvoorelkaar.nl 

Ambassadeurs

Iedereen die via deze website geld investeert wordt als het ware een ambassadeur van het bedrijf. Je zal in vijf jaar tijd je geld terugkrijgen met hier bovenop een rente van acht procent. Ook zal je een cadeaubon ontvangen:

  • Bij een investering vanaf €100,- ontvangt u een cadeaubon ter waarde van €10,- te besteden in onze Bakkerij Café.
  • Bij een investering vanaf €500,- ontvangt u een cadeaubon ter waarde van €25,- te besteden in onze Bakkerij Café.
  • Bij een investering vanaf €1.000,- ontvangt u een cadeaubon ter waarde van €50,- te besteden in onze Bakkerij Café.
  • Bij een investering vanaf €2.500,- ontvangt u een cadeaubon ter waarde van €100,- te besteden in onze Bakkerij Café.
Nieuw concept

Men wil de banketbakkerij en Thé Café gaan samenvoegen i.p.v. dat deze beide op verschillende locaties zitten. Op deze nieuwe locatie willen ze de consument kennis laten maken met ambacht en sfeerbeleving. Bewustwording, Belangstelling, Beoordeling, Beslissing en Bevestiging zijn de vijf pijlers van dit concept. Het nieuwe Bakkerij Café met open bakkerij zal zich hiermee onderscheiden van supermarkten, collega bakkers en lunchrooms. Versheid, beleving en ambachtelijkheid zijn zeer belangrijke waarden in dit nieuwe concept. Ze willen een belevingswinkel creëren, waar het product centraal staat.

Meer informatie kun je hier vinden (de website van geldvoorelkaar.nl). Op dit moment is er bijna €135.000 van de benodigde €210.000 toegezegd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here