BakkersBaas kijktips #20

Wij van BakkersBaas willen jullie vandaag al attenderen op een kijktip voor dinsdag 13 november. Deze kijktip staat volledig in het teken van chocolade en daar zijn wij Nederlanders dol op. Gemiddeld eten we bijna 5 kilo chocolade per jaar. Omdat velen onder ons waarschijnlijk weekend hebben is het vandaag een kleine moeite op dit programma alvast in te stellen om op te nemen. Grote kans dat we een dinsdag dit namelijk alweer vergeten zijn. Wij zullen onze bezoekers een dinsdag ook nog even opnieuw herinneren.

Z Doc: Nederland cacaoland

13 november 2018, 21:30 – 22:30 uur – RTL Z
Documentaire over de rol die Nederland speelt in de internationale cacao- en chocoladewereld. Met de grootste cacaohaven en de grootste cacao- en chocoladefabrieken ter wereld, speelt Nederland een hoofdrol in het proces om de cacaoproductie in Afrika eerlijker en duurzamer te maken. Een kijkje achter de schermen bij onder meer de Mars-fabriek, Cargill, Venz, Van Wely, Tony’s Chocolonely en de Amsterdamse haven.

Bekijk hieronder alvast een kleine intro van de documentaire die aankomende dinsdag wordt uitgezonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here