Callebaut is een online platform gestart voor chocolatiers. De allerbeste chocolatiers van de wereld delen voortaan online hun kunsten via een nieuwe ‘academy’. Het bedrijf is in Europa marktleider op het gebied van chocolade als het gaat om het leveren aan restaurants, groothandels en bakkerijen. Callebaut, gevestigd in Zürich heeft een jaarlijkse omzet van circa 6,3 miljard dollar.

Onlineopleiding

Nu is er dus een onlineopleiding aangekondigd door het bedrijf. Volgens Freek van der Knaap, vice-president Global Gourmet van chocoladebedrijf Callebaut zijn er wereldwijd 21 Chocolate Academy’s waar je terecht kunt om te leren werken met chocolade. Nu is het tijd dat mensen ook online kunnen gaan leren. De chefs die de lessen presenteren zijn gerenommeerde chocolatiers. Ze komen uit alle delen van de wereld: VS, Canada, België, Mexico en het Verenigd Koninkrijk. De online lessen zijn de eerste maand gratis. Daarna kun je een maand- of een jaarabonnement afsluiten.
Op dit moment zijn de eerste vijftig video’s beschikbaar daar zal elke week een nieuwe bijkomen. Via deze link kun je Chocolate Academy Online bezoeken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here