André van Duin in de war door nieuw seizoen Heel Holland Bakt

Op de Facebookpagina van Heel Holland Bakt is een teaserfilmpje geplaatst waarin André van Duin te zien is om het nieuwe seizoen te promoten. Blijkbaar was de presentator afgelopen zomervakantie erg in de war. Het nieuwe seizoen is dit jaar voor het eerst in de wintermaanden te zien. Die memo had arme André van Duin zogenaamd alleen heel even gemist. Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven genoten van ondertussen wel van een welverdiende vakantie.
Deelnemers

De deelnemers van dit seizoen zijn ondertussen al even bekend. Hieronder kun je dit oude nieuwsbericht terugvinden wanneer je dit mogelijk hebt gemist. Er zijn op de website van HHB tien vrouwen en vijf mannen bekend geworden. Dat zijn er inderdaad vijf meer dan in de voorgaande seizoenen. Dat komt omdat de kijkers dit seizoen ook een extra aflevering voorgeschoteld krijgen door Omroep Max. In de eerste aflevering op 9 december kunnen we zien hoe meer dan vijfhonderd bakkers de jury proberen te overtuigen van hun bakkunsten. Uiteindelijk worden er hieruit 15 kandidaten gekozen die zullen strijden om de 10 tickets die toegang geven tot de baktent.

Deelnemers Heel Holland Bakt zijn bekend

Eerste aflevering

De eerste aflevering is te zien op zondag 9 december om 20.20. Bekijk hieronder het teaserfilmpje ter promotie van het nieuwe seizoen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here