Twee nieuwe Heel Holland Bakt-boeken

Nog een paar dagen en dan start het nieuwe seizoen van het populaire programma Heel Holland Bakt. En zoals ieder jaar verschijnt er dan ook weer een bakboek. Nu verschijnen er zelfs binnen een aantal maanden twee nieuwe boeken. Eind november verscheen er al een nieuw boek met de titel: Heel Holland Bakt Mee Feest. En in februari zal er een bakboek voor kinderen in de schappen te vinden zijn met de naam: Heel Holland Bakt Kinderbakboek.

Heel Holland Bakt Mee Feest

“Bakkend Nederland opgelet: met Heel Holland Bakt mee Feest maak je van elke gelegenheid een feestje. Want als het buiten koud wordt en Sint en Kerst voor de deur staan, krijgt iedereen toch zin in lekkers uit de oven? Heel Holland Bakt mee Feest gaat nog verder: in dit heerlijke, makkelijke, stap-voor-stap bakboek bak je ook heerlijk met Pasen, Moederdag, verjaardagen: op elk moment dat het feest is.”


Heel Holland Bakt Kinderbakboek

“In het Heel Holland Bakt Kinderbakboek vind je de allerleukste bakrecepten om vóór en mét kinderen te maken. Samen koekjes bakken, een over-de-top verjaardagstaart voor een kinderfeestje of een lekkere (gezonde) traktatie voor in de klas. Leuk om te doen, en jong geleerd is oud gedaan. Pepernoten of Halloweencupcakes, een vrolijke fruitpizza of chocoladesalami (handig, zonder oven!) of de allerlekkerste zelfgebakken pannenkoeken op zondagmorgen. Dat wordt smullen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here