Heel Holland bakt trekt wederom een hoop kijkers

Gisteravond was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt te zien. De start van het zesde seizoen trok maarliefst 3,3 miljoen kijkers en was het best bekeken programma van de zondag, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. Deze eerste aflevering is veel beter bekeken dan de eerste aflevering van vorig seizoen. Vorig jaar trok de eerste aflevering 2,7 miljoen kijkers.

Eerste aflevering

Korporaal Anna, economiestudent Vincent, kunstenaar Maroeska, wetenschappelijk onderzoeker Ahmed, thuiszorgteamleider Nicole, de Oostenrijkse Liesbeth, Pabo-student Cas, Hanneke werkzaam in de wijkzorg, Brain Research Center-coördinator Kim G. en sociaal pedagogisch hulpverlener Kim B. veroverden gisteravond een bakschort.
Aflevering 2

In aflevering 2 staan 10 kandidaten in een tent op een veld en is alles weer als vanouds. Maar tijd om bij te komen hebben de bakkers niet, want er staan 3 opdrachten op het menu met het thema ‘Vintage’.

Voor de signatuuropdracht gaan de kandidaten aan de slag met een klassieke taart. En ondanks het vinatage-thema, moeten ze een klassieker juist in een niéuw jasje steken. De technische opdracht is er één van nostalgische aard: de bakkers krijgen 45 minuten de tijd om een ‘Oma’s appelbol’ te bakken. 

Voor het spektakelstuk worden de kandidaten gedwongen om in hokjes te denken. De tweede aflevering wordt namelijk afgesloten met een Adventskalender. Kun je een kalender bakken? Dit is Heel Holland Bakt: natúúrlijk kun je een kalender bakken!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here