Lichaam voor mensfiguren van marsepein maken

Een mensfiguur van marsepein maken wordt door veel studenten als lastig ervaren. In deze instructievideo helpen we jou bij het maken van drie verschillende basisfiguren die kunnen dienen als rompje/lichaam voor een mensfiguur van marsepein. Na het bekijken van deze instructievideo zal het in ieder geval een stuk gemakkelijker zijn om een mensfiguur van marsepein te maken. In een andere instructievideo helpen we je bij het maken van hoofdjes voor deze marsepein figuren.

Stap 1: Je hebt het volgende nodig:

  • Marsepein of rolfondant (kleur deze een dag eerder)
  • Kleurstoffen
  • (Marsepein)mes
  • Boetseerstokjes

Stap 2: Bekijk het filmpje bovenaan deze pagina. Succes! Hieronder kun je de gehele BakkersBaas – Marsepein – Dier- en mensfiguren afspeellijst vinden en bekijken voor meer inspiratie.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here