Bakkersvak komt met Gouden IJsspatel

Bakkersvak 2019 zal dit jaar een nieuw element toevoegen aan de beurs. Namelijk de wedstrijd om de Gouden IJsspatel. IJsbereiders konden op de beurs in Gorinchem al terecht voor een ijsplein waar leveranciers van ijsgrondstoffen, machines en toebehoren te vinden waren. Beursorganisatie Easyfairs meldt dat het toevoegen van de Gouden IJsspatel de beurs nu echt compleet maakt.

Koffie-ijs is wedstrijdsmaak

De smaak koffie-ijs is de officiële wedstrijdsmaak van dit jaar. Aan het einde van de dag gaat er één ijsmaker naar huis met de Gouden IJsspatel. Aanmelden (klik) voor deze wedstrijd kan tot 1 maart. Het wedstrijdreglement (klik) is terug te vinden op de website van het Ambachtelijk IJscentrum.

Tweede en derde plek

De ijsbereider die tweede of derde eindigt krijgt ook een trofee. De gehele top 10 krijgt een oorkonde mee naar huis. Hierdoor kan hij of zij laten zien tot de beste ijsmakers van Nederland te horen. Het is vooral van belang dat het winnen van de Gouden IJsspatel een boost zal geven aan de ijssalon/banketbakkerij die met deze titel mag pronken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Inloggen via:
Please enter your comment!
Please enter your name here